Vm-partytelte - Hvem er vi?

  Vm-partytelte er en familieejet virksomhed, der blev stiftet i foråret 2007 i Kastrup. Det hele startede med, vi gik på kræmmermarkeder sammen for at tjene en ekstra skilling til sjov og ballade. Det var så mændene, der stillede tingene op og pakkede ned, og kvinderne der stod og solgte.

  Da vi havde gjort det i 2 år, sad vi en dag og kiggede på det telt, vi havde lejet, kiggede så på hinanden og sagde, det er da det, vi skal.. Vi skal leje telte ud.. Vi gik så i gang med at undersøge, hvad det ville koste at starte op med et lille telt og gulv, så skulle det gøres i weekenderne istedet for kræmmermarkeder,

  Men det tog hurtig fart, vi lejede en lille garage på Amager, købte en lille varevogn, samt det første 6 x 6 meter telt med gulv, og så var vi i gang.

  Efter nogle få udlejninger, fandt vi hurtig ud af, at vi ikke kunne nøjes med et telt og gulv. Vi måtte eje alt til havefesten, så vi begyndte at købe div. udlejningsting, stole, borde, belysning, maskiner og meget meget mere, som du/I kan se her på vores flotte hjemmeside.

  Vi har nu telte og udstyr til en fest op til 2000 personer.

  Bilen er også blevet større.. Fra at have en lille varevogn, er det nu blevet til en lastbil, samt en mindre varevogn. Nu har vi flotte lokaler i et industrikvarter på Amager.

  Vi er 2 mand i firmaet og gør alt for, at servicen er i top, så kunden får den bedste fest/oplevelse ved at leje grejet hos os.

  Vi glæder os til at høre fra jer.

  Mvh

  vm-partytelte 

   

   

     VM Partytelte  ·  CVR: 38623842  ·  Mobil: 27 31 09 20  · Mobil: 22 16 24 32  ·  E-mail: mail@vm-partytelte.dk
  hosted by glenm